Välj en sida

Jag kom av mig. Slutade att skriva veckovis, trots att det är så skönt, och att det är fint att ha kvar. Nästan som en dagbok. Kanske skulle jag gått över till det, en dagbok där det fanns plats för det privata som under en period inte har rymts här. Jag har inte mått bra. Samtidigt har jag sökt en del jobb och det faktum att min portfolio delar meny med denna så kallade blogg har fått mig att hålla tillbaka. En vill ju inte verka svag.

I slutet av maj började jag ett nytt jobb som av olika anledningar inte alls blev som jag, eller någon annan, tänkt sig. Och det har tärt på mig. Länge har jag varit understimulerad och uttråkad. Ledsen och senare avtrubbad. Inte alls varit jag.

Men det vänder nu. Imorgon är det fredag, och bara nio dagar kvar av 2017. Det är också dagen jag säger hejdå till mina fantastiska kollegor och lämnar arbetsplatsen som tynger ner mig. Dagen efter åker jag och Tim till Rom där vi avslutar 2017 och påbörjar 2018. Det ser jag fram emot.

Efter det väntar nya utmaningar och det känns så himla, himla bra. Fram tills dess ska jag njuta av dagarna som är kvar på 2017 och ta med mig den fina känslan jag nu har i kroppen till det nya året. Nu händer det saker.